Hela familjen i fjällen

Vi närmar oss sportlov och många har säker planerat in en resa med hela familjen till fjällen. Vi har förmånen att ha flera härliga skidorter i vårt avlånga land. Från Sunne i Värmland upp till Abisko så finns det massor med ställen att besöka under det kommande sportlovet.

Som med det mesta så får man mest ut av sin vistelse om man planerar sin resa väl. För de som åker skidor så gäller det att ha koll på att utrustningen är som den ska innan man åker iväg. Det kan vara trevligt med en ny jacka innan man ger sig iväg. Ta en titt på dunjackor som Sportamore säljer om det finns något som passar därifrån. Det kan vara skönt att ha någon ordentligt varm jacka oavsett om man har åkt skidor eller bara finns utomhus under de lediga sportlovsdagarna.

Boendet räknar vi med att ni redan löst och bokat då det kan vara många som vill boka under er sportlovsvecka. Finns det barn med i familjen så se till att packa med spel och annat så inte kvällarna blir allt för långtråkiga. Även om det blir en hel del aktiviteter på dagarna och alla somnar ovaggad tidigt på kvällen så kommer det att bli en stund efter måltid att hinna spela något spel och umgås. Ta vara på den veckan som ni är till fjälls och ha det trevligt tillsammans. Ät god mat och njut så mycket som ni bara kan.